Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo XC90 bilar

Se övriga modeller


År 2014 presenterade Volvo, enligt dem själva, deras lyxigaste bil någonsin – nya XC90. En fyrhjulsdriven premium-SUV med sju säten och grym komfort. En bil som förenar hög prestanda med låga utsläpp.

Volvo XC90 – ren och kraftfull SUV perfekt för storstadsbon

XC90 ger dig som förare upp till 400 hästkrafter med ett CO 2 -utsläpp på bara 60 g/km. Det innebär att du inte längre behöver kompromissa. Varför välja prestanda framför låga CO 2-utsläpp – när du kan välja båda! Med en enkel knapptryckning kan föraren gå över till tyst och utsläppsfri stadskörning med elmotorn som den enda drivkälla. Perfekt för storstadsbon som pendlar till och från jobbet varje dag. En ny knapptryckning och du släpper loss bensin- och elmotorns gemensamma kapacitet på 400 hästkrafter.

En Volvo för dig som inte vill tumma på prestanda och design

Det är inte bara tekniken som är ny utan även formspråket. XC90 är muskulös med distinkt elegans. Invändigt kan du njuta av lyx i en stort sett knappfri miljö där det mesta styrs via bilens skärm. Du kan enkelt använda molnbaserade tjänster och surfa via skärmen. Bilen har även ett fantastiskt ljudsystem, utvecklat speciellt för XC90 med nitton högtalare och världens första luftventilerade subwoofer för bilar. Bered dig på en grym ljudbild i kupén.

En av världens säkraste bilar

Med bland annat två nya säkerhetstekniker som ingår som standard, klassas Volvo XC90 som en av världens säkraste bilar. Att Volvo XC90 gör en automatisk inbromsning vid vänstersväng framför mötande fordon är revolutionerande. Den nya tekniken, som blivit en världsnyhet, reducerar risken avsevärt för frontalkrock vid exempelvis vänstersväng i en korsning där fordon på mötande vägbana är i ankommande. Den andra världsnyheten är skydd vid avåkningsolyckor. Sker en avåkning känner Volvo XC90 vad som är på gång och bältena dras därför åt för att hålla både förare och passagerare kvar på plats.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Volvo (21632)

Hitta en Volvo XC90 till salu i din stad

Till Bytbil.com