Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo V90 bilar

Se övriga modeller


Volvo V90 är en av de mest klassiska Volvomodellerna och en riktig ikon inom bilvärlden. Även om Volvo som varumärke står för mer än bara bilar inom herrgårdsvagnssegmentet är det där som Volvo är otroligt starka. Nya Volvo V90 beskrivs som en exklusiv herrgårdsvagn som höjer standarden för hela segmentet herrgårdsvagnar.

Volvos innovationer formas efter människan och målet med varje bil och varje funktion är att underlätta och förbättra. Nya Volvo V90 är inget undantag från den regeln. Hela 90-serien andas sval skandinavisk design som designchefen Thomas Ingenlath står bakom.

Nya Volvo V90 – nästa generations herrgårdsvagn

Volvo V90 tar en med på en ny resa där man möter en bil full av elegans och rymlighet. V90 tar över efter den otroligt populära V70, som efter tre generationer gjort sitt. Nu i premiumsegmentet satsar Volvo på att utmana bland andra Audi A6 Avant, BMW 5-serie Touring och Mercedes E-klass.

När det kommer till säkerhet innehåller Volvo V90 teknik som även går att finna i både XC90 och S90. XC90 är bilmodellen som hyllats på grund av sina bra prestationer i krocktester. V90 är även utrustad med farthållare som besitter autobromsfunktion, kallad Pilot Assist, och är med det ett steg närmre en självkörande bil.

Volvo V90 – årets familjebil

Volvo V90 blev framröstad till årets familjebil 2016 av tidningen Motorförarens. Ett pris med nomineringen praktisk familjebil som inte bara är rymlig utan även snyggt formgiven. Att V90 utöver komfort och design även besitter många tekniska innovationer gjorde den svårslagen i testet, och lett till en mycket populär modell.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Volvo (24329)

Hitta en Volvo V90 till salu i din stad

Till Bytbil.com