Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo V70 bilar

Se övriga modeller


Med sina tre kärnvärden – säkerhet, funktion och driftsäkerhet har Volvo V70 tillverkats i tre generationer, mellan åren 1997 och 2016. Volvo V70 är med andra ord en riktig klassiker. Under slutet av 1996 lanserades den första generationen Volvo V70. Bilen var i förlängningen en utveckling av de populära 850-modellerna och utmärkte sig redan då som en Volvo-bil av hög prestanda. Volvo V70 kallades i folkmun för ”Familje-racer” då bilen var unik i sin klass med kombiutförande. År 2000 lanserades den andra generationen Volvo V70, med bland annat ett uppdaterat motorutbud, mångsidig användarbarhet och förbättrad terrängkapacitet.

Volvo V70 – en svensk framgångssaga

Den tredje- och sista generationen Volvo V70 producerades mellan åren 2007- och 2016. Då med senaste generationen motorer, ett starkt miljötänk och en omfattande säkerhetsutrustning. Produktionen av denna Volvo-modell har precis upphört, men Volvo V70 kommer under en tid finnas kvar att köpa i Volvohandeln eftersom efterfrågan är stor.

En bil med hög prestanda och fokus på säkerhet

Dagens Volvo V70 Classic ger dig oöverträffbar komfort. Det räcker i princip att sätta sig i förarsätet för att förstå varför Volvo V70 är så populär. Tack vare Volvo V70 ”Driver support”, undviker bilen automatisk kollisioner. Den upptäcker fotgängare, cyklister och följer tryggt och säkert med i trafikrytmen med rätt avstånd till fordonet framför. Volvo V70 Classic är dessutom utrustad med en bränsledriven värmare och ett tidur som standard. Tack vare det slipper man skrapa rutor och får istället sätta sig i en varm och isfri bil. Förarmiljön är lättorienterad och tydlig, bagageutrymmet är stort och lättlastat, och baksätet har integrerade barnstolar som tillval. Allt för att du och din familj skall kunna färdas tryggt och säkert i en Volvo V70.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Volvo (21735)

Hitta en Volvo V70 till salu i din stad

Till Bytbil.com