Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo V50 bilar

Se övriga modeller


Volvo V50 – sportig design och exakt styrning

Volvo V50 lanserades år 2004 och ersatte Volvos tidigare mellanklasskombi V40. Åtta år senare, år 2012, stod det klart att Volvo lade ner produktionen av V50. Men idag är Volvos minsting till kombibil populär på andrahandsmarknaden.

Volvo V50 är omtyckt mycket tack vare den lägre bränsleförbrukningen, men även för bilens körglädje, sportiga design och säkerhet. Med sitt rappa chassi och den levande, exakta styrningen blir bilen rolig att köra, oberoende av motoreffekten. Komforten är god i framsätet, även under längre bilfärder.

Volvo V50 – perfekt kombi för den lilla familjen

Volvos säkerhetstänkande är som vanligt högt och V50 räknas som säkrare än medelbilen enligt Folksams olycksstatistik. Du och dina medpassagerare kan njuta av en tyst bilfärd med behaglig fjädring. Volvo V50’s utrymme räcker gott för den lilla familjen, men tänk på att det är form före funktion som prioriteras. Önskar du ett större bagageutrymme är Volvo V70 ett bra val.

Volvo V50 – körglad och säker

Volvo V50 har flera olika utrustningsnivåer och vid lanseringen fanns Addition, Plus och Plus Plus (mest välutrustad) som tillval. På senare tid heter det enklaste utrustningspaketet Kinetic, som också väljs av flest köpare. Därefter kommer Momentum och lyxpaketet Summum. I standardutrustningen ingår bland annat mediaspelare med radio och CD, antisladdsystem, luftkonditionering och skyddsnät för bagageavdelningen.

Bilens vägegenskaper är förträffliga -Volvo V50 är både välbalanserad och stabil vilket bidrar till härlig körning på både kurviga småvägar och motorvägar. Invändigt uppskattar många förare bilens tydliga instrument och reglage. Den svala och fräscha inredningen som har snygga, avskalade ytor blir pricken över i:et.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Volvo (24256)

Hitta en Volvo V50 till salu i din stad

Till Bytbil.com