Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo XC60 bilar

Se övriga modeller


Volvo XC60 – Europas bäst säljande SUV

Volvo XC60 har länge varit Europas bäst säljande mellanstora SUV. Den första versionen XC60 presenterades år 2008. När 2014 års modell lanserades hade bilen fått en helt ny front, nya strålkastare med Day Running Light, som kan användas i dagsljus istället för halvljus, och en ny uppdaterad grill. Den fick dessutom sex nya motoralternativ och växellådor, två bensin- och fyra dieseldrivna, varav två miljöklassade.

Nu har tillverkningen av modellår 2017 påbörjats under namnet Volvo XC60 Classic. Om Volvomodellen blir den sista, eller om det kommer ytterligare en modell år 2018, återstår att se.

Volvo XC60 – perfekt för barnfamiljen

Volvo XC60 är perfekt anpassad till det varierande svenska vägnätet. Du färdas komfortabelt med en upphöjd förarposition som ger dig en riktigt bra uppsikt över väg och omgivning. Tack vare den ljusa och rymliga kupén, väl tilltagna lastutrymmet och den tekniska utrustningen i toppklass är Volvo XC60 en perfekt bil för barnfamiljen. I denna bil färdas du bekvämt oavsett vart du ska åka. Volvo XC60 är en SUV för dig som varken vill tumma på kvalitet, säkerhet eller komfort.

Färdas säkert med Volvo XC60

Volvo XC60 kommer med en utökad självkörande teknik. Med en av Volvos senaste innovationer, City Safety, förbereds din Volvo på oväntade situationer. Om bilen framför dig plötsligt stannar eller en cyklist dyker upp ur intet förbereds bromsarna så att de kan reagera snabbare. Om en olycka är i antågande kan Volvo XC60 även bromsa automatiskt.

Den adaptiva farthållaren, Intellisafe Assist, gör att du automatiskt behåller vald hastighet eller avstånd till fordonet framför. Volvo XC60 ser till att du automatiskt följer med i trafikrytmen. En smart funktion för dig som till exempel pendlar längre sträckor till och från jobbet. Volvo XC60 är även utrustat med döda vinkeln varnare som hjälper dig vid körning i tät trafik på vägar med fler körfält. Om ett fordon befinner sig i din döda vinkel tänds en orange lampa innanför din ytterbackspegel som anger vart fordonet är.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Volvo (21715)

Hitta en Volvo XC60 till salu i din stad

Till Bytbil.com