Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo V40 bilar

Se övriga modeller


Volvo V40 kom 2012 och har sedan dess varit en storsäljare i Europa. Under hösten 2014 lanserades den nya generationen Volvo V40 som en 5-dörrars kombikupé. En modell perfekt anpassad till den unga storstadsbon med en ny, mer sportig och strömlinjeformad design.

Attraktiv och innovativ design

De T-formade strålkastarna, som har smeknamnet ”Tors hammare”, finns som tillval och ger bilen en tydlig och utstickande profil. Den nya grillen ger bilen en mer upprätt front samtidigt som Volvo V40 behåller sin härliga karaktär. Njut av en ljus och luftig kupé, med klädsel som förstärker den skandinaviska känslan. Väljer du en modell med panoramatak får bilen ett fantastiskt ljusinsläpp och rymden i kupén förstärks. Samtidigt skapar panoramataket en härlig direktkontakt med himlen och naturen utanför. Förarkomforten är i toppklass och armstöd finns på båda sidor, vilket ger dig en bekväm avlastning vid körning.

Volvo V40 – utrustad med sportiga köregenskaper

Volvo V40 är mins sagt en välbalanserad bil. Den nya Drive E-motorn med fyra cylindrar ger dig som förare en kraft motsvarande en motor med sex eller åtta cylindrar, men med mycket lägre förbrukning. Tillsammans med en avancerad växellåda är Volvo V40 en miljövänlig bil med låg bränsleförbrukning och låga utsläpp. Automatväxellådan kan även ställas in i sportläge, genom att enkelt vicka på växelspaken. Det ger en extra kvick motorstyrning och bidrar till att Volvo V40 hålls kvar på höga varvtal under en lite längre tid. Bilen är utrustad med flera olika smarta funktioner som till exempel Volvo On Call, där du kan kontrollera bilen via en app. Volvo V40 är även utrustad med en adaptiv farthållare och köassistent. Funktionen gör att körning i tät stadstrafik blir både säker och enkel då du kan låta bilen automatiskt anpassa farten efter övrig trafik.

Scrolla till toppen av sidan

Motornyheter

Modeller av Volvo (24294)

Hitta en Volvo V40 till salu i din stad

Till Bytbil.com