Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Volvo V60 bilar

Se övriga modeller


Volvo V60 – skattebefriad miljöbil

Volvo V60 lanserades år 2010 som en kombiversion av den andra generationen Volvo S60. Med en dieselmotor D4 på 181 hästkrafter och en åttastegande automatlåda, ger Volvo V60 föraren en maximal körupplevelse. Bilen klassas som en skattebefriad miljöbil, vilket betyder att den inte släpper ut mer än 109 gram koldioxid per kilometer.

Andra generationen Volvo V60 är planerad att lanseras under 2017. Då kan vi se fram emot en uppkopplad V60 med ett genomgående säkerhetssystem samt ett helt nytt formspråk.

Volvo V60 är friluftsmänniskans bäste vän

Det är inte för intet V:et i bilens benämning står för Versatility. Volvo V60 är den ultimata bilen för dig som önskar kombins mångsidighet med sportbilens avancerade köregenskaper.

Invändigt har Volvo V60 en sportig look med skulpterade säten som går att få i unika färgkonstellationer, bland annat med baksidan av stolsryggen klädd i svart. Hela baksäteskonstruktionen är en så kallad ”carry over”. Det innebär att nackskydden är helt nedfällbara vilket ger ett plant lastgolv i nedfällt läge. Ryggpartiet kan fällas individuellt och möjliggör att två personer kan sitta på ytterplatserna med lång last mellan sig. Med andra ord är Volvo V60 den perfekta Volvobilen för den sportiga friluftsfamiljen som gärna tar med sig längdskidor på utflykten.

Volvo V60 med IntelliSafe – för en säker bilkörning

Precis som i Volvos andra personbilar är säkerheten hög i Volvo V60. I tillvalet IntelliSafe Surround ingår bland annat Drive Alert Control, trafikskyltsinformation och Volvos informationssystem för döda-vinkeln. Funktionen Aktiv Helljusreglering gör att du inte längre behöver hålla koll på när du ska växla mellan hel- och halvljus, det regleras automatisk vid mötande trafik och bländar av. I Volvo V60 åker dessutom din dyrbaraste last av alla, barnen, tryggt och säkert med integrerade bälteskuddar som tillval. Volvo V60 är ett bra val för dig som föredrar en sportig kombibil utan att behöva kompromissa med säkerheten.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Volvo (25913)

Hitta en Volvo V60 till salu i din stad

Till Bytbil.com