Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Volvo S90 bilar

Se övriga modeller


Volvos nya sedanmodell kombinerar fantastisk körglädje med strömlinjeformad design inspirerad av den skandinaviska naturen. Bilen andas lyx i allt från design till material och utförande. Volvo ger dig alltid en körupplevelse och trygghet utöver det vanliga, och denna modell är inget undantag. Oavsett om du smyger fram i stadstrafik eller sträcker ut på öde landsvägar svarar Volvo S90 på din minsta vink.

Volvo är kända för sina kvalitativa bilar med höga resultat i säkerhetstester och stabil komfort. S90 är precis som sina Volvo-syskon en trygg bil med god säkerhet och pålitlig vägkapacitet- men erbjuder så mycket mer! Det här är bilen för dig som varken vill kompromissa med körglädje eller design.

Volvo S90- designad för föraren

Den nya designen ger inte bara exteriören ett lyxigt utseende utan även komforten har fått ett rejält lyft. Bilmodellen har generösa utrymmen både fram och bak, och är skapad med dig som förare i främsta rummet. Bilens instrumentpanel och växelspak är placerade med en tydlig vinkel och i kombination med den bekväma förarstolen får du komfort som gör att du gärna kör även längre sträckor.

Volvo S90 finns i utrustningsnivåerna Kinetic, Momentum, Inscription och R-Design med bland annat automatisk helljusreglering och City Safety-teknik som varnar för kollision. Volvo S90 är tyst, bekväm och pålitlig. Helt enkelt den perfekta bilen för den kräsne föraren!

Trygghet i fokus med Volvo

Volvo har alltid förespråkat trygg bilkörning både för passagerare, medtrafikanter och omvärld. Genom åren har Volvo bland annat utvecklat trepunktsbältet genom Nils Bohlin och trevägskatalysatorn med vars hjälp utsläppen från bilar kunnat minskas. Hållbarhet är ett av Volvos ledord, och produktionen går alltid hand i hand med arbetet för minskad miljöpåverkan genom bilkörning. I en Volvo kan både du, dina passagerare och din omgivning känna sig trygga.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Volvo (24223)

Hitta en Volvo S90 till salu i din stad

Till Bytbil.com