Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

BMW X6 bilar

Se övriga modeller


BMW X6 – den eleganta SUV-coupen

BMW X6 lanserades år 2008 som en klassisk fyradörrars crossover. År 2014 fick den omdiskuterade SUV-coupen en efterträdare. Den nya BMW X6 liknar den första generationen men med en lägre och smäckrare kaross. I den senaste versionen utökades bagageutrymmet med 75 liter. Nu ryms 580 liter utan nedfällt baksäte och 1525 liter om bilen har nedfällt baksäte.

BMW X6 är utrustad med starka BMW TwinPower Turbo-motorer som är både dynamiska och effektiva. Med hjälp av tekniken BMW EfficientDynamics håller sig förbruknings- och utsläppsvärdena för BMW X6 på en låg nivå. Bränsleförbrukningen för 10 mils blandad körning, är enligt BMW 9,7 liter.

BMW X6- för dig som vill väcka uppmärksamhet

BMW X6 är en stabil bil, även i högre hastigheter. Ljudnivån invändigt är låg och du kan njuta av en god komfort med bekväma stolar. X6: an är rätt val för dig som vill väcka uppmärksamhet när du susar fram i den lyxigt utformade SUV-coupen. Trots sin uppseendeväckande storlek tar BMW X6 dig lekande lätt fram genom krokiga vägar. X6:an är rolig att köra med en styrning som är distinkt och en förtroendeingivande väghållning, en minst sagt mångsidig bil.

Invändigt charmar BMW X6 den mest svårflirtade bilentusiasten. Med tydliga strukturer och hög kvalitet i hantverket utstrålar den en lyxig och sportig elegans. Kupéutrymmet är planerat in i minsta detalj och förarplatsen är utformad med en upphöjd sittposition för att att sätta föraren i centrum och ge en bra överblick. Nya BMW X6 är längre än första generationen, vilket framför allt är till nytta för passagerarna i baksätet eftersom de får större benutrymme.

BMW X6 – fullmatad med innovativ teknik

BMW X6 är utrustad med innovativ teknik och är överraskande funktionell. Den åttastegade automatlådan kan exempelvis ta hjälp av bilens navigeringssystem för att välja rätt växel åt dig. En head up-display och en 10 tum stor infotainmentskärm med ett flertal onlinetjänster finns som tillval.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av BMW (16928)

Hitta en BMW X6 till salu i din stad

Till Bytbil.com