Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

BMW X1 bilar

Se övriga modeller


Den nya generationen BMW X1 är en mindre SUV. Till skillnad från sina bakhjulsdrivna föregångare i 3-serien har X1 framhjulsdrift som standard. Den perfekta bilen för dig som gillar att sitta lite högre upp och samtidigt ha gott med utrymme för packning och medpassagerare. En trecylindrig motor finns som tillval och enligt BMW ska de nya motorerna för BMW X1 vara upp till 17 procent snålare än tidigare. Dieselmotorn ligger på 116 hästkrafter och bensinmotorn på 136 hästkrafter.

BMW X1 – en bil med rejält utrymme

BMW X1 har en luftig kupé med stora fönsterrutor. Dina medpassagerare kommer att sitta högt med en god sikt sikt framåt. SAV-karossen, med sin vackra och höga taklinje gör att interiören känns både rymlig och inbjudande. Som tillval finns även panoramaglastak vilket bidrar till en riktigt behaglig och ljus känsla i kupén. Är baksätena i sin främre position går det in 505 liter bagage, vilket är 85 liter mer än BMW X1 föregångare. Fälls baksätesryggarna, lastar X1 upp till hela 1550 liter.

Nya tekniska innovationer för BMW X1

BMW har gjort det så enkelt som möjligt för dig i vardagen med en automatisk baklucka. Det räcker med en fotrörelse under den bakre stötfångaren för att en sensor ska öppna bakluckan. En annan läcker funktion är den så kallade ”Head-up” displayen som projicerar viktig information, så som hastighet och GPS-instruktioner, på vindrutan.

Instrumentbrädan och reglage är tydliga och funktionella. BMWs mediesystem iDrive är mycket lättskött med ett smart vrede på mittkonsolen. iDrive gör det enkelt att hantera musikval med mera under resans gång. Nya BMW X1 har även autobroms som standard och fick högsta betyg, fem av fem stjärnor, när den krocktestades av Euro NCAP.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av BMW (16969)

Hitta en BMW X1 till salu i din stad

Till Bytbil.com