Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

BMW X3 bilar

Se övriga modeller


BMW X3 lanserades som världens första SAV (Sports Activity Vehicle) och lade därmed grunden för en helt ny klass. Den nya generationen BMW X3 lever helt klart upp till sina föregångare och lite till. En bekväm och flexibel bil, perfekt för alla vardagsbestyr men även längre resor. Nya BMW X3, har precis som BMW X1 en exteriör som ger ett lyxigt intryck med exklusiva material och en härligt ljus och rymlig kupé.

BMW X3, med ett öga för design

Nya BMW X3 ger ett elegant intryck och kombinerar det med smarta funktioner. På insidan av bilen delar effektfulla linjer upp instrumentpanelen och insidan av dörrarna. Den vertikala kurvan på mittkonsolen ger ett modernt intryck. Designen på BMW X3 är typisk för BMW och ser till att du som förare hamnar i fokus.

Invändigt är bilens interiör både elegant och smart. Tack vare den upphöjda sittpositionen har alla medpassagerare en perfekt utsikt. Önskar du en mer sportig känsla kan du köpa till sportstolar. De kostar en slant men är väl värda pengarna. Med utvalda detaljer som kromdekor får du en bil som utstrålar lyx, kraft och komfort.

Upplev körglädje med nya BMW X3

Nya BMW X3 är en rolig bil att köra. Styrprecisionen är unik, liksom feedbacken. Bullernivån har sänkts och den stora förbättringen med nya X3 är den behagliga adaptiva fjädringen som går att köpa till. Här kan du välja mellan sportbil och komfortbil. Totalt finns det fyra olika körprogram, där Comfort filtrerar bort de flesta ojämnheter medan Sport läget blir mer stramt och bestämt. Kör du i stadstrafik eller pendlar till jobbet hjälper start/stop automatiken till att dämpa förbrukningen.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av BMW (16996)

Hitta en BMW X3 till salu i din stad

Till Bytbil.com