Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

BMW X4 bilar

Se övriga modeller


BMW X4 – lillebror till BMW X6

BMW X4 är en coupésuv ( så kallad crossover) som tillverkats sedan år 2014. Tekniskt sett är den nästintill identisk med BMW X3. Men X4 profil är sportigare med mer lutning på vindrutan och ett sluttande tak. Hela karossen är böljig och bakskärmarna muskulösa. BMW X4 kan ses som en lillebror till den större och dyrare BMW X6. Den är helt enkelt ett mer diskret val i den lägre prisklassen om man jämför med X6.

BMW X4 – en livsstilsbil

I BMW X4 får baksätespassagerare plats hjälpligt med främst takhöjden som begränsar. Designen känns ny och fräsch, med läckra detaljer som det tredelade ryggstödet bak i bilen.

Lastutrymmet är bra men tänk på att en del lastförmåga missas på grund av den starkt sluttade taklinjen. Se X4 som en livsstilsbil – utrymmen är något som prioriteras bort när du väljer den här bilen.

Förarergonomin är utmärkt, med en stol som passar de allra flesta. Genom att trycka på startknappen vaknar bilen diskret till liv och körarkomforten är oklanderlig. BMW X4 är stabil på vägen och vill du utnyttja bilens sportigare köregenskaper ställer du enkelt in växelspaken i S-läget. Så väl in- som utvändigt präglas BMW X4 av ett självsäkert formspråk med en kraftfull utstrålning.

BMW X4 ger dig körglädje

BMW X4 kommer ge dig en rejäl dos körglädje och som med de flesta modeller av BMW är det bakom ratten som du får den bästa upplevelsen. Styrkänslan är skarp, installationen sportig och tack vare det adaptiva chassit, Adaptive Drive (som finns som tillval) kan du justera styvheten i chassit vilket är extra bra under långresor.

Är du inte i ett särskilt behov att stort utrymme och gillar att sticka ut i trafiken är BMW X4 den ultimata bilen för dig. Med X4 tuffa utseende och körglädje väcker den gärna en starkt ”ha-begär”.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av BMW (16931)

Hitta en BMW X4 till salu i din stad

Till Bytbil.com