Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

BMW i8 bilar

Se övriga modeller


BMW i8 gör det du trodde var omöjligt genom att kombinera styrkan och utseendet hos en klassisk sportbil med extremt låga utsläpps- och koldioxidvärden. Den klassiska sportbilsdesignen med låg, slimmad siluett och bred front med tydliga sportbilsdetaljer gör att folk vänder sig om efter den. Det här är bilen för dig som gillar att synas och höras och som suktar efter en körupplevelse utöver det vanliga.

BMW i8 erbjuder allt du vill ha i en klassisk sportbil. Exteriören känns igen genom den dynamiska Stream Flow-designen och interiören är genomgående tillverkad i lätta, förnybara naturmaterial i så stor utsträckning som möjligt. Det råder inget tvivel om att detta är den nya tidens premiumbil.

BMW i8- Framtidens sportbil är redan här

En sportbil med förbrukning och koldioxidutsläpp som motsvarar en vanlig småbil borde vara omöjligt. BMW i8 bevisar motsatsen, och visar därigenom att framtidens bil redan är här. Modellen är skapad med modern lättviktsteknik och har tagit vara på de senaste innovationerna vad gäller dynamik och energiförbrukning.

BMW använder sig av kolfiber i tillverkningen i-modellerna, ett material som är hälften så tungt som stål men erbjuder lika god säkerhet vid kollision. I BMW i8 kombineras en kraftfull elmotor med en klassisk bensinmotor vilket gör den betydligt mer bränslesnål än sina konkurrenter samtidigt som accelerationen från 0 till 100 km/h endast tar 4,4 sekunder!

Miljösportbilen som drar blickarna till sig

I en BMW i8 får du räkna med uppmärksamhet. När bilen för första gången visades som konceptmodell på utställningen i Frankfurt 2009 blev den enormt uppskattad. Från koncept till färdig produkt har väldigt lite hänt med utseendet på i8:an. Den har helt enkelt fått behålla sitt fantastiska utseende medan fokus har legat på att utveckla världens första miljösportbil invändigt. Från det att du öppnar måsvingedörrarna till dess du låter den fyrhjulsdrivna karossen glida längs med gatorna med tyngdpunkten endast 46 centimeter över marken kommer bilen garanterat få den uppmärksamhet den förtjänar!

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av BMW (16928)

Hitta en BMW i8 till salu i din stad

Till Bytbil.com