Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

BMW M2 bilar

Se övriga modeller


BMW M2 – dundersuccé redan innan försäljningsstart

Den kompakta och körglada BMW M2 Coupé lanserade under 2015 och var då efterlängtad av många. Faktum är att den svenska tilldelningen av BMW M2 Coupé redan sålde slut innan försäljningsstart. Bilen finns att tillgå med två olika växellådor, antingen den lätta och kompakta 6-stegade manuella M-växellådan eller en sjuväxlad dubbelkopplingslåda.

Styrresponsen är bestämd och karossen tar riktning utan väntetid. Hela BMW M2 design förmedlar bilens inneboende kraft och dynamik. Med den sportiga coupéprofilen och de muskulösa formerna har M2 en kraftfull utstrålning.

Ett sportigt fullblod i klassisk BMW M-anda

BMW M2- karossen är muskulös och ger ett mycket sportigt och lyxigt första intryck med en front som minst sagt drar blickarna till sig. Älskar du fart kommer du utan tvekan att känna dig tillfreds i BMW M2 Coupé. Med en nyutvecklad treliters-sexa på 370 hästkrafter tar acceleration 0-100 km/h 4,3 sekunder. Maxfarten är på 250 km/h och som tillval går det att göra bilen ännu snabbare, 270 km/h. Kupébullret är närvarande på grund av den stumma chassisättningen och det breda hjulen men många bilentusiaster menar att det inte uppfattas som ett störningsmoment.

BMW M2 – som gjord för att dominera

Utseendemässigt har grillen den klassiska ”M-designen” och den främre stötfångaren är ny. Hjulhusen har pumpats upp och baktill sätter de fyra läckra ändrören pricken över i:et. Invändigt är det de tilltalande sportstolarna med kontrasterade stygn som sticker ut samt en hel del M-emblem.

BMW M2 är anpassad för spontan spurt och snabba kurvor med en körglädje som bygger på avancerad teknik. Resultatet är en autentisk körupplevelse med en nästan perfekt viktfördelning (50:50), ett chassi med fantastisk väghållning och motorsportsinspirerad utrustning. Bilen har en hög smidighet, dynamik och ett omisskännligt, riktigt härligt ljud – BMW M2 är som gjord för att dominera, oavsett sträcka.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av BMW (16952)

Hitta en BMW M2 till salu i din stad

Till Bytbil.com