Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

BMW X5 bilar

Se övriga modeller


BMW X5 – en härlig kompromiss mellan körglädje och komfort

Nya BMW X5 är den tredje versionen i serien. Den uppdaterade X5an ger dig ännu mer körglädje, komfort och praktiska brukskvaliteter. Bilen har en fin körnerv som imponerar och ett välbalanserat chassi. Trots en styv kaross och sin storlek är X5an riktigt lätthanterlig.

BMW X5- för flerbarnsfamiljen som gillar äventyr

Komforten är X5ans mest framträdande egenskap. Både du och dina medpassagerare sitter bekvämt med ett bra stöd i de väl tilltagna BMW-stolarna. I baksätet finns gott om utrymme och miljön i kupén känns stilren och elegant. Du kan själv välja mellan två eller tre sätesrader, det vill säga, fem- eller sjusitsigt.

BMW X5 ger dig en subtil lyxkänsla och är ett perfekt alternativ för flerbarnsfamiljen då den slukar generöst med packning. Lastkapaciteten är bra, upp till 650 liter, utan att baksätet fälls ner. Som förare sitter du högt över vägen vilket ger dig en god överblick. Några menar att BMW X5 tillsammans med konkurrenterna Mercedes ML och Porsche Cayenne, blivit synonymt med begreppet stadsjeep. För andra är bilen en stor och bekväm allroundbil.

BMW X5 – fascinerande smidig

Du kan lita på att BMW X5, trots sin storlek, tar dig fram längs med kurviga och smala vägar enkelt och smidigt. Ett hjälpsystem styr med kraft ytterhjulen i kurvor vilket ger dig som förare ett bättre grepp och samtidigt minimerar risken att bilen spinner bort greppet på innerhjulen. BMW X5 chassit är luftfjädrat och har tre förinställda lägen; Comfort, Sport och Sport +. Fjädrarna är hårdare än på BMW X5 föregångaren och markfrigången har sänkts med 10 millimeter.

X5:an är dessutom utrustad med aktiva säkerhetssystem som nattkamera och adaptiv farthållare. Säkerhetspaketet Driving Assistant gör att BMW X5 lätt bromsar vid ett hinder för att göra föraren uppmärksam. En smart funktion för både dig och människor i din omgivning.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av BMW (16723)

Hitta en BMW X5 till salu i din stad

Till Bytbil.com