Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

TopCar gör lyxbil av Mercedes-buss

Som en limousin fast rymligare.

Ryssarna håller inte igen när de fyller Mercedes-Benz V-klass med lyx. Så stor teve har du nog inte ens hemma i vardagsrummet.

Har du vuxit ur din Rolls-Royce? Är din Bentley för trång? Börjar din Maybach kännas instängd? Räds icke, för ryska TopCar kommer mer än gärna till din undsättning. De kan nämligen leverera en buss som klarar av att härbärgera din kroppshydda, med just den nödtorft du vant dig vid.

Med en Mercedes-Benz V-klass som bas möblerar TopCar om kabinen med tydlig inspiration av det värsta som Maybach har att erbjuda. Det går att välja ett fyrsitsigt passagerarutrymme, men du väljer så klart den tvåsitsiga varianten med fällbara vilstolar.

Du åker ju inte buss för att trängas med andra.

Då är också utsikten över den enorma teveskärmen fri och ljudanläggningens alla högtalare kan arbeta ostört. Självklart finns här också alla snickerier du kan önska dig, barskåp och sådant man inte kan leva utan. Skulle pöbeln bli för påträngande drar du bara för gardinerna, fäller ut ett bord och häller upp ett skvätt Hennessy Ellipse.

Kanske borde du ha valt bort exteriörpaketet. För alla kolfiberbitar och den iögonenfallande diffusorn gör ju att du står ut lite från mängden. Å andra sidan, nu passar du bättre in nere på oligarkklubbens parkering.

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com