Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Audi RS7 bilar

Se övriga modeller


Det välrenommerade bilmärket Audi kan blicka tillbaka på en spännande och framgångsrik historia som sträcker sig över 100 år tillbaka. År 1932 slogs de sachsiska märkena Audi och Horch samman med Wanderer och DKW. De fyra tyska bilmärkena blev ett under företagsnamnet Auto Union AG. Därför består Audis firmamärke av fyra ringar. Var och en står för de olika bilmärkena som slogs samman till en.

Dagens Audi – snygg och prestigefull bil

Det var först under starten av 80-talet som Audi började arbeta för att bli ett prestigemärke. Från ordinär biltillverkning till att ta steget upp i premiumklass och på allvar konkurrera med märken som Mercedes-Benz och BMW.

Audin är en slitstark och säker premiumbil med hög komfort. Den är tystgående och rejäl. Idag har Audi flera serier där man fokuserar på både familjebilar, lyxbilar, sportbilar och kompakta bilar. Det är enkelt att finna en favoritmodell bland Audis utbud.

Försprång genom teknik

Audi Quattro, som lanserades år 1980, är en milstolpe i Audis historia. Det är en fyrhjulsdriven sportbil och en av Audis största succéer genom tiderna med stora framgångar i rallyvärlden. I dag är Audi synonymt med Quattro och en framgångsrik teknik för fyrhjulsdrift. Sloganen ”Vorsprung durch Technik” (försprång genom teknik) har varit, och är, fortfarande ett av Audis starka framgångsrecept. Med banbrytande teknik och innovativ design sätter Audi normen för andra bilmärken.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Audi (13790)

Hitta en Audi RS7 till salu i din stad

Till Bytbil.com