Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Audi A5 bilar

Se övriga modeller


Audi A5 utstrålar sportig elegans

Audi A5 lanserade år 2007 med ett sportigt och elegant in- och utvändigt utseende. Till skillnad från första upplagan går det efter uppdateringen år 2011 att få Audi A5 Sportback i femsitsig version. Standardstolarna är bekväma både fram och bak och erbjuder gott om plats för fyra till fem vuxna personer. Materialvalen invändigt gör att bilen känns lyxig, instrumentpanel har tydliga mätare och bra placerade reglage. Bagageutrymmet är stort och rymmer 480 liter med en halvkombilucka i bak vilket gör det lätt att lasta in större gods.

Snart är andra generationen Audi A5 Coupé redo att lanseras på marknaden. Med en utseendemässig uppfräschning och en vassare design kommer Audi värna om sin sportiga och eleganta karaktär. Bilen sticker också ut med en ny uppdatering på tekniksidan och snålare motor.

Audi A5 – en rejäl komfortvagn

Audi A5 är rätt val för den som vill njuta av en teknikspäckad femsitsig bil och passar perfekt som tjänstebil för dig som ställer höga krav på både kvalitet och komfort. Köregenskaperna är bra och extra roliga om du åker på en lite krokigare väg. A5-chassit är inte bara till för lugn vardagskörning, utan är också anpassad för högre farter vilket resulterar i att A5:an har en god högfartsstabilitet. Audi A5 tar minst sagt fram racer-entusiasten i dig.

Audi A5 är välutrustad invändigt

Samtliga motoralternativ är utrustade med stopp och start-system. Den framhjulsdrivna versionen finns tillgänglig med en sexväxlad manuell låda, alternativt en steglös multicroniclåda, vilket är Audis benämning på automatlåda. Vill du istället köra Audi A5 med fyrhjulsdrift kan du välja mellan en sexväxlad manuell låda eller en sjustegad automatlåda. Med Audi A5 program Driver Select, kan du ställa in bilen i en rad olika körlägen – från ekonomi (Efficiency) till sport (Dynamic). I det här fallet påverkas inte chassit utan bara motorn, växellådan, klimatanläggningen och gas/styrrespons.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Audi (13468)

Hitta en Audi A5 till salu i din stad

Till Bytbil.com