Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Audi A4 bilar

Se övriga modeller


Audi A4 är Audis bästsäljande familjebil och redan inne på den femte generationen. A4an finns i flera olika modeller – som sedan, kombi, tvådörrars cabriolet, Audi A4 Allround Quattro (fyrhjulsdriven) samt i två sportversioner, Audi S4 och Audi RS4.

Audi A4, för den moderna bilföraren

Nya Audi A4 är skapad för den moderna bilföraren. Med en slimmad instrumentbräda och skärm som placerats fristående, kan du njuta av ljusa utrymmen invändigt. Den är upp till 120 kg lättare än föregående modell och utrustad med innovativa lösningar, bland annat bagageutrymmet som har en automatisk lucköppning. Rör bara foten under stötfångaren och luckan öppnas.

Audi A4 och A4 Avant, har låga koldioxidutsläpp och lågt rullmotstånd. Motorerna, som är fyr- och sexcylindriga har mellan 150 till 272 hästkrafter samtidigt som förbrukningen har sänkts med hela 21 procent. Trots en sportig karaktär prioriteras komforten fortfarande högt. Styrservon är rejält utvecklad och hjuluppsättningarna är konstruerade för att bättre kunna hantera ojämnheter på vägarna.

Audi A4 kommer med vässade köregenskaper

Audi A4s utvecklade säkerhetssystem assisterar föraren – dels för att öka säkerheten men också för att sänka bränsleförbrukningen. A4 har bland annat en effektivitetsassistent som hjälper föraren att spara bränsle och en körningsassistent som i upp till 65 km/h helt kan ta över ratten och leda bilen i långsamtgående trafik. Andra smarta funktioner är kollisionsvarnare och autobroms. Funktioner som höjer säkerheten ännu mer!

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Audi (13251)

Hitta en Audi A4 till salu i din stad

Till Bytbil.com