Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Audi A3 bilar

Se övriga modeller


Audi A3 – den populära minstingen

Första generationen Audi A3 tillverkades mellan åren 1996 och 2004. År 2004 fick modellen ett rejält ansiktslyft och utrustades med Audis, numera karaktäristiska, ”Single-Frame grille”.

År 2014 kammade Audi A3 hem titeln årets bil i tävlingen World Car Awards. De 69 stycken motorjournalisterna som utgör juryn röstade enhälligt fram Audi A3 på första plats. En anledning till vinsten var Audis förmåga att anpassa premiumkänslan från deras större modeller till ett mindre format. De menade också att Audi A3 har fina motoralternativ och fyra olika karossutföranden, vilket gör bilen till en favorit för många.

Audi A3 är en råstark familjebil

Audi A3 är en bekväm och kompakt familjebil med sportiga- köregenskaper och design. Bilen är snabb med bra accelerationsförmåga, till skillnad från sina föregångare. Tack vare Audis utrustningspaket kan du konfigurera din Audi A3 så att du får den i det utförande som passar dina behov bäst. Välj till exempel S-linje paketet som tillval om du vill förstärka den sportiga karaktären ännu mer. S-linje paketet framhäver de dynamiska linjerna och gör Audins inredning uttrycksfull.

Audi A3 – både bränslesnål och kvick

De nyutvecklade motorerna bjuder på en grym kördynamik samtidigt som de är bränslesnåla. På Audi A3 är fjädringskomforten behaglig med en styrning som känner av väglaget vilket ger ett bra väggrepp samt kvicka reaktioner. En stort plus är också att bilen sällan drar mer än en halv liter per mil. Tack vare Audi A3:s innovativa teknik och effektivitet ligger Audi ett stort steg före sina konkurrenter.

Audi A3 är en perfekt bil för dig som vill ha en kompakt bil med alla egenskaper av en större modell. Med ett sportigt utseende och innovativ teknik är Audi A3 ett nöje att köra.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Audi (11919)

Hitta en Audi A3 till salu i din stad

Till Bytbil.com