Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Audi Q7 bilar

Se övriga modeller


Audi Q7- energisnål stor SUV

Den första versionen av Audis sportiga SUV, Audi Q7, lanserades år 2006. Inte förens år 2015 presenterades den andra generationen Q7, utrustad med bland annat en lättare kaross och drivlina. Den senaste versionen är fem- eller sjusitsig med bra styrning och komfortabelt chassi. Mittenradens tre säten har alla individuellt justerbart ryggstöd och stort lastutrymme. Fälls två extrastolar bort samt tredjeradens säten går det att få in 2075 liter packning i bilen. Audi Q7 mäter cirka fem meter på längden men är ändå betydligt mindre än sina föregångare.

Bilen är utrustad med två V6-motorer som drivs av bensin eller diesel. De båda motorerna är nyutvecklade och Audis fokus har legat på att bland annat effektivisera kylningen och smörjningen.

Audi Q7 är den perfekta bilen för storstadsfamiljen

Nya Audi Q7 har även krympt till storleken vilket bidrar till att bilen är betydligt enklare att hantera, särskilt i tät stadstrafik. Vill du underlätta din körning ytterligare finns fyrhjulsstyrning som tillval. Du kan även göra ett tillval för ställbar luftfjädring vilket gör Audi Q7 både lätt och rolig att köra.

Om du ofta kör bil med släp är Audis dragpaket ett smart tillval. Den inkluderar en backningsassistent som hjälper föraren att styra bil och släp med samma styrreglage som reglerar bilens infotainmentsystem som är förberett för uppkoppling av smartphones via både Apple CarPlay och AndroidAuto.

Med Audi Q7s aktiva chassi kan du enkelt anpassa din körning

Audi Q7s aktiva chassi i sportläge bidrar till en lugn och säker körupplevelse. Sportläget slätar ut ojämnheter och tack vare returdämpningen försvinner alla typer av gungningstendenser. I komfortläge kan du njuta av en mjuk bilfärd, likaså i autoläget som levererar en fin medelväg.

Nya Audi Q7 har även en radarstyrd autobroms som standard vid lägre hastigheter och är utrustad med en IR-kamera som hjälper till vid mörkerkörning. En annan smart funktion är navigationssystemet som hjälper dig att planera din körning.

Scrolla till toppen av sidan

Modeller av Audi (11998)

Hitta en Audi Q7 till salu i din stad

Till Bytbil.com