Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Volvos nya superkampanj på nya XC60

Så fyndar du succé-suven under 380 000 kr

Nya Volvo XC60 har blivit världens mest sålda Volvomodell. I Sverige är den näst mest såld efter XC60. Men nu kommer Volvo med supererbjudanden på modellen som gör att den kanske blir etta igen.

Volvo dominerar just nu nybilsförsäljningen i Sverige och i april var tre av de fyra mest sålda bilmodellerna Volvo-bilar. Volvo XC60 är Sveriges mest populära SUV och Volvos mest sålda bil i världen. Tidvis har den även varit etta i Sverige, främst under en period när Volvo sålde den utgående modellen som ”Classic” med extra mycket utrustning och attraktiv prislapp.

HITTA DIN NYA XC60 HÄR

Den nya modellen introducerades för knappt två år sedan och har gjort succé och blev bland annat Årets Bil i världen. I Sverige har den sålt bra, men har inte kunnat hota Volvo V90 och V60 på försäljningstoppen, då vi traditionellt sett är ett land som älskar herrgårdsvagnar.

Nu går dock Volvo ut med extra bra erbjudanden även på den nya generationen av XC60.

Volvo XC60 T5 Momentum Special Edition heter modellen som Volvo kampanjar med just nu. Du får en stark bensinmotor på 250 hk och automatlåda.  Dessutom är bilen extrautrustad med Volvo On Call med klimatpaket, nästan ett måste för svenska förhållanden.

I vanliga fall ligger priset på modellen på 412 700 kronor, men under kampanjperioden kan du köpa den för 379 900 kr, en besparing på över 30 000 kr.

Förutom kampanjen är det många av bilhandlarna på BytBil som har attraktiva erbjudanden på mer välutrustade XC60-bilar. Du kan ta del av dem HÄR och enkelt beställa offert hem till soffan.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com