Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

BMW:n som klarar både kulregn och granater

Nu kan du åka lika säkert som SÄPO

Här är BMW:n som går som ett skott och skyddar dig mot handgranater och automatvapen. Nu kan du köpa dig din egen skottsäkra BMW X5 via BytBil. Svenska SÄPO äger flera likadana bilar.

HITTA DIN SKOTTSÄKRA BMW HÄR

Inte bara Säkerhetspolisen, kungahuset och SÄPO åker skottsäkert i dag i Sverige. Det finns numera även en privatmarknad för skottsäkra bilar. Vill du åka både snabbt och säkert så har du chansen att slå till på en lätt begagnad BMW X5 Security VR4 via exklusiva bilhandlaren Callisma. För 1,3 miljoner kronor säljer företaget en lätt begagnad skottersäker X5:a som bara gått 1300 mil.

Beteckningen innebär att bilen är en skottsäker och armerad X5:a som står emot kulor från både automatvapen och en 357 magnum såväl som handgranater. Bränsletanken är skottsäker och självtätande.

BMW SOM STÅR EMOT HANDGRANATER – LÄS MER HÄR

Andra finesser som gör att du kan känna dig extra trygg så har bilen även kommunikationssystem med mikrofon på utsidan, mörkerseende och persondetekterande kamera. Självklart har bilen även punkteringsfria hjul.

Och även fast bilen väger närmare tre ton så ser en V8 på 450 hk och 650 Nm till att du kommer fram snabbt. 0-100 km/h går på endast 5,8 sekunder.

Du får räkna med mer än det dubbla jämfört med en motsvarande begagnad BMW X5 utan armering. Men 1,3 miljoner kronor är ändå högst överkomligt jämfört med nypriset på flera miljoner.

SE ALLA BILDER PÅ SKOTTSÄKRA BMW:N

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com