Redaktionen tipsar

Volvo-vd:ns twittertabbe: Det var en XC60...

Har du också svårt att hålla koll på Volvos alla nya modeller? XC40, V90 CC, XC90, S60 och… Du är inte ensam. Det är knappt ens vd Håkan Samuelsson klarar av det längre. Häromdagen blandade han ihop Volvos modeller.

Ibland kan det vara svårt att få saker rätt i sociala medier, både på grund av teknik och snåriga fakta. Fråga bara oss här på BytBil – ibland blir det fel – men tack och lov har vi god hjälp av er engagerade läsare som hjälper oss.

En som haft det lite extra tufft är Volvos vd Håkan Samuelsson – som inte ens lyckas hålla koll på företagets alla modeller. Inte så underligt kanske med tanke på i vilken takt Volvo sprutar ur sig nya modeller och öppnar nya fabriker runt om i världen.

Häromdagen twittrade han ut att den 1000:e XC90:n byggts i Volvos sammansättningsfabrik i Indien. Enda lilla problemet var att bilden föreställde nya Volvo XC60. Samuelsson fick omedelbara reaktioner från Volvoälskare runt om i hela världen. Och publicerade raskt en rättelse där han medgav att det var en XC60 på bilden.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com