Bytbil är en del av Schibsted Marketplaces. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan. Läs mer här

Redaktionen tipsar

Samlarbil2017 lovar vrak och rariteter

Mässa för klassiska bilar hålls i Örebro i slutet av mars.

Svenskarnas samlarintresse bara ökar. I slutet av mars arrangeras mässan Samlarbil2017 på Conventum i Örebro.

Somliga samlar på frimärken, andra samlar på porslinstallrikar. Några samlar till och med på bilar och auktionshusen slår ständigt nya rekord när objekten byter ägare.

Rekord, det är nog inte målet med Samlarbil2017, utom möjligen vad gäller besökarantal. Den 25-26 mars arrangerar tidningarna Klassiker, Moped och Gran Turismo mässan som ska appellera till alla som gillar gamla bilar.

Här kommer allt att ställas ut, från vrak som är nära jord att åter varda, över patinerade originalexemplar till de där topprenoverade putsobjekten som man knappt vågar sätta ett tumavtryck på. Den enda begränsningen är att fordonen är minst 25 år gamla.

Samlarbil2017

Är det detta som kallas för Gröna Bilister?

Jo, och på marknadsplatsen kommer du att kunna köpa navkapslar och trashljuddämpare till din Volvo Amazon. Man ska inte bara titta, man ska shoppa också.

Samlarbil2017 i Örebros mässhall Conventum håller öppet lördagen den 25 mars kl. 09.00–19.00 och söndagen den 26 mars, kl. 09.00–17.00.

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com