Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Renault ökar starkt i Sverige

Cross over-modellen Kadjar har fått en bra start

Med sina 2814 registrerade bilar hittills i år har Renault överträffat sina siffor med nästan 25 % jämfört med samma tidpunkt i fjol.

Clio är den Renault-modellen som är populärast den svenska marknaden, med sina 938 exemplar som nyregistrerats under årets första kvartal. Det ger den en 23 plats bland personbilarna. Men sen på stark frammarsch kommer även Cross Over-modellerna, nya Kadjar har under årets tre första månader kommit upp i 550 exemplar. Något som gör landschefen för Renault, Thomas Holm, extra glad.

– Det är framför allt Kadjar som gått riktigt bra under första kvartalet med 550 sålda bilar, vilket visar att trenden för cross over modeller håller i sig, säger Thomas Holm, landschef för Renault i Sverige.

Hittills i år har Renault registrerat 2814 personbilar i Sverige. Det är en ökning med 23,7 % jämfört med samma period förra året och märket har gått från en elfte plats till en nionde i rankingen på personbilssidan under mars månad.

– Vi har alldeles nyligen lanserat Nya Mégane kombi-sedan och på gång är tjänstebilsutmanaren Talisman i maj, så vi tror på en fortsatt ökad försäljning för Renault framöver, avslutar Thomas.

Foto: Renault
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com