Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Här är en Star Wars-bil

Alla som har sett Star Wars-filmern har säkert önskat sig att ha en egen X-wing eller någon annan sorts flygfarkost från den häftiga världen. Nu har en person skaffat en, nästan i alla fall. 

Det är många som älskar Star Wars-filmerna och säkerligen skulle vilja äga eller åka i en X-ving. Men eftersom det tyvärr är i science fictions värld, så går det inte. Men det är en person som har gjort sitt försök att återskapa en så gott det går. 

En person vid namn Shawn Crosby (som förövrigt kallar sig Obi-Shawn) har en Nissan 350Z som har inspirerats kraftigt av de populära filmerna. Det är nämligen så att han ofta klär ut sig till Obi-Wan Kenobi och gör framträdanden på olika sjukhus i USA. Från början körde han en Honda Del Sol med Starwars-tema, men köpte senare en nyare, begagnad Nissan 350Z Cabriolet. Du kan se både i videospelare ovan och nedan hur dels den ser ut, och där Obi-Shawn berättar om sin farkost.  

Tittar man på utsidan på 350Z, så liknar den som ett fordon från Star Wars. Baktill finns R2D2 och ett par raketmotorer. Det intressanta är att det mesta av sakerna som finns på bilen har tillverkats av billiga och återvunna material, som man kan hitta i ett vanlig hem, eller i en lågsprisbutik. Oavsett ser den fortfarande fantastiskt ut. 

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com