Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Första bilderna: Toppar 390 km/h

3-sitsig – se McLarens nya hyperbil

Här är bilderna på McLarens nya hyperbil Speedtail som du inte skulle ha fått se ännu. I natt läckte de ut på twitter – i dag visas bilen upp.
Föraren sitter i mitten – och bilen påminner om klassikern McLaren F1.

Uppgifterna och ryktena har cirkulerat länge om McLarens nya hyperbel Speedtail. Bland annat talas det om att bilen toppar över 390 km/h. I natt läckte dock officiella bilder ut på sociala medier och nu vet vi har hyperbilen ser ut. McLaren Speedtail får drag av deras gamla F1, men är naturligtvis mer futuristisk.

Bilderna på interiören visar att den är tresitsig och att föraren sitter i mitten. Föraren får två stora touchskärmar att arbeta med och knappar i taket sägs starta bilen.

Enligt uppgift kommer bilen att få en hybriddrivlina på över 1000 hästkrafter vilket ger otroliga prestanda. Bensinmotorn är en V8 med dubbelturbo. En gatlegal tresitsig bil har sannolikt aldrig gått fortare.

Bilen kommer endast byggas i 106 exemplar och samtliga är redan förhandsbokade trots en prislapp på cirka 22 miljoner kronor. Produktionen startar i slutet av nästa år.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com