Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bildläckan på Lamborghinis nya hyperbil

Här är Sian – med drygt 800 hästkrafter

Bilden skulle visas upp för enbart ett fåtal entusiaster, men spreds snabbt över världen.
Här är Lamborghinis nya hyperbil, Sian, med drygt 800 hästkrafter.

LAMBORGHINI TILL SALU – KLICKA HÄR

Det har skickats små teaserbilder från Lamborghinis PR-avdelning de senaste månaderna, men ingen har fått helhetsbilden av den nya bilen. Förrän i natt, vill säga.
Om bara någon dag kommer bilen att avtäckas på Frankfurt Motor Show under stor pompa och ståt. Men den italienska tillverkaren ville först visa bilen för alla sina trogna användare på appen ”Lamborghini Unica”. Det var kanske naivt att tro att bilden inte skulle spridas som en löpeld på sociala medier. Ganska snabbt kunde världens biltidningar – inklusive Bytbil – se det nya hybridmonstret.

Sian är i princip en hybridversion av Aventador SVJ och kommer att tillverkas i 63-80 exemplar, varje bil med en prislapp på cirka 36 miljoner kronor.
Innan du börjar förhandla med din bank om ett lån för att köpa ett exemplar bör du dock veta att ALLA exemplaren tyvärr redan är bokade.
Det är många fantaster som vill äga mildhybriden med en likadan V12-motor som Aventador, men med en elmotor som ger 30 extra hästkrafter. Standard-Aventadoren SVJ producerar 770 hästkrafter – Sian sägs ha drygt 800 hästkrafter.

Designen imponerar redan på många bilkännare. Dörrarna och bakdelen beskrivs som unika och fronten anses vara influerad av Terzo Millennio-konceptet som släpptes 2017.
En logo med siffran ”63” syns på sidan och ska vara en referens till Lamborghinis födelseår, 1963.

LAMBORGHINI TILL SALU – KLICKA HÄR

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com