Redaktionen tipsar

Jättemissen: Kraschar Lamborghini värd 2 milj

Skulle styla - då går allt fel

Supebilsträffen slutar i tårar för den här Lamborghini-ägaren. På väg hem från entusiastträffen ska han styla och får sladd.  Hans ögonsten, en Lamborghini Huracan Permante värd över två miljoner kr, totalförstörs.

Det var i helgen som lyxbilsåterförsäljaren HR Owen hade arrangerad en superbilsträff väster om London. Allt gick bra ända till bilägarna var på väg hem.

En av förarna ville styla lite extra på väg ut från bilträffen och trycker lite extra på gasen i sin Lamborghini Huracan Performante på en smal gata med bilar parkerade på sidan.

Uppvisningen bär sig inte bättre än att bilen får sladd och åker in i ett träd och en tegelvägg. Enligt uppgifter i brittisk press totalförstördes bilen, i Sverige kostar den över två miljoner kronor.

En Huracan Performante har en V10-motor på 640 hästkrafter och effekten kan vara svår att hantera om man inte kör på ett ansvarsfullt sätt. Trots att bilen har haft varvrekord för standardbilar på Nürburgring är det lätt att tappa kontrollen i vanlig trafik om föraren inte kan hantera bilen.  Enligt medieuppgifter i brittisk press undkom Lamborghiniägaren olyckan helt oskadd. Dock började han gråta efter olyckan.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com