Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

VW-toppen: Då kommer nya Golfen

Flera stora nyheter från VW nästa år

Volkswagen förbereder en enorm offensiv med billiga elbilar. Men även de fossila modellerna förnyas. Nästa år kommer en helt ny Golf och en uppdaterad Passat, avslöjar märkeschefen Ralf Brandstaetter.

Det är i en intervju med branschtidningen Automotive News som Ralf Brandstaetter avslöjar en stor del av Volkswagens kommande nyheter.

Förutom den stora satsningen på elbilen I.D. som ska börja byggas i slutet av 2019 har Volkswagen enligt Brandstaetter laddat upp med en rad nyheter inför nästa år.

Volkswagen Passat kommer i en ny uppdaterad version med fler finesser och digitala funktioner. Förhoppningsvis kan Volkswagen också få i gång leveranserna av hybridversionen GTE som tjänstebilsköparna köar efter. Den uppdaterade versionen ska få längre räckvidd, enligt Expressen.

Storsäljaren VW Golf kommer i en helt ny version i slutet av året. Enligt VW kommer den att sätta en helt ny nivå och innehålla ett stort antal nyheter. Golf ska enligt märkeschefen vara i en klass för sig själv, och den nya generationen ska göra att kunderna märker det igen.

Som lite extra godis lanseras också en cabriolet-versionen av lilla suv:en T-Roc.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com