Redaktionen tipsar

Volvos nya sätt att ”sälja” beg-bilar

Så ska svenska bilmärket växa inom privatleasing

Privatleasing av nya bilar gör succé i Sverige. Men marknadsledaren Volvo är rejält frånåkta. Nu börjar Volvo med begagnatleasing för att komma ikapp.

Volvo Car Sverige startar privatleasing för begagnade bilar. De som vill privatleasa en begagnad Volvo behöver ingen kontantinsats. Bilarna har dessutom nybilsgaranti och garanterat restvärde. Den nya satsningen gäller för alla Volvo Cars bilmodeller.

Privatleasing av nya bilar har växt snabbt och står för 36 procent av privatmarknaden. Volvos relativt dyra nybilar har dock inte varit någon succé då månadskostnaden har blivit lite för dyr för många. Med Volvo Selekt privatleasing kan privatkunder nu leasa en begagnad bil till en lite lägre fast månadskostnad och utan kontantinsats.

– Volvo Selekt privatleasing är tryggt och bekymmersfritt. Vi ser och tar hänsyn till att alla kunder är unika, och därför är vi glada över att kunna bryta ny mark med ett erbjudande som är flexibelt och utformat efter en efterfrågan som finns, säger Johan Carlsson, som är ansvarig för försäljning av begagnade bilar på Volvo Car Sverige.

Volvo Selekt privatleasing finns för alla Volvo Cars modeller på bilar som är upp till fem år gamla eller har gått som längst 10 000 mil. När leasingperioden har nått sitt slut kan kunden lämna tillbaka bilen. Volvo Selekt privatleasing är ett samarbete mellan Volvo Car Sverige, försäkringsbolaget Volvia och Volvofinans Bank  Satsningen har en fast månadskostnad och service och försäkring kan bakas in.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com
Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com