Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Trailer: Clarkson, Hammond och May om nya programmet

Har ännu inte kommit på något namn

I höst är det premiär på Amazon för trions nya program, men ännu har det inte avslöjats vad programmet ska heta. I senaste teasern på Youtube får vi höra herrarna tänka högt.

Medan nya Top Gear senaste veckorna dragits med flera negativa rubriker, så som bus-drifting runt minnesmonument och nu senast slitningar mellan programledaren Chris Evans och side-kick tillika tv-stjärnan Matt LeBlanc, så smyger trion Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May lite i bakgrunden. Några tweets här och någon artikel där, men mycket mer har det inte varit från trion.

Men det kanske inte är så konstigt, för enligt senaste teaser-klippet har de inte ens kommit på vad programmet ska heta.  Visserligen använder de sig av hashtaggen #TheStillVeryMuchUntitledClarksonHammond­MayAmazonPrimeShowComingAutumn2016 till klippet på Youtube, men det känns lite långt, även utan exempelvis 2016.

Kanske är det redan bestämt vad programmet ska hete, men det är lite småkul att höra trion tjäbbla om olika förslag, ända tills de kommer överens om att vara tysta tills någon har något vettigt att komma med. Då blev det tyst. Ett tag.

Foto: Amazon Video UK
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com