Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Trots sparken: BBC visar Clarkson i jul

Det blir en sista högtid med Top Gear-stjärnan

Han har slängts ut från tv-huset, men är för bra för att skrotas helt.
Trots att Jeremy Clarkson inte längre är värd för Top Gear – så kommer han att synas i BBC i jul. Detta då kanalen sänder en tvådelad julspecial med stjärnan.

Det känns högst oväntat efter all kontrovers, men brittiska BBC kommer att sända ett tvådelat julprogram kallat ”Top Gear: From A to Z”.
I programmet kommer inbjudna gäster presentera tittarnas favoritinslag under den numera avpolletterade programledarens tid. Så vi kommer inte få se herr Clarkson live i egen hög person.

Skälet till att programmen kallas A–Z är för att varje bokstav ska stå för nått typiskt för Top Gear. BBC beskriver det hela så här:
”Det bästa och roligaste från Clarkson, Hammond och May-eran. Top Gear A to Z kommer att innehålla otroliga klipp, inside-fakta och spännande statistik från de senaste 13 åren med världens största motorshow. Det kommer att skratta med det bästa, det mest udda och de löjligaste ögonblicken i Top Gear”[…] ”Det handlar inte bara om stunten, skämten och snedstegen – utan även om den briljant journalism, vackra fotograferingen och den trio medelålders män som var själva hjärtat av showen”.

Foto: BBC/ skärmdump Youtube
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com