Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Spionbilder på nya Porschar

Cayenne, Panamera och 911

De senaste dagarna har det publicerats avslöjande spionbilder på kommande Porsche-modeller, här samlar vi länkarna.

Vi börjar med autocar.co.uk som visar upp bilder på nästa generations 911 som förväntas komma ut sent 2018. Just de här bilderna är mer av tekniska intressen än utseende då testbilen mer ser ut som den senast uppdaterade 911:an. Men Autocar förklarar att bilderna avslöjar de breddade hjulhusen vilka kan dölja att det är stora nyheter på gång, bland annat en laddhybrid-version. Allt för att möta upp konkurrens från bland annat Tesla och dess Modell S.

Sen har vi autoblog.com som kommit över bilder på 2017 års Panameror helt utan övertäckning, ja förutom lite snöblask då. Autoblog tror att nya Panamera kommer att presenteras till bilsalongerna i Paris eller Genevé 2017.

Alla goda saker kommer i tre, och sist ut är carscoops.com som publicerat bilder på vad som kan vara 2018 års Cayenne. Det blir tredje generationens Cayenne och den beräknas bli presenterad i slutet på 2017 eller början på 2018. Den kommer säkerligen byggas på samma plattform som VW-koncernens andra premuim-SUVar såsom Bentley Bentayga, Audi Q7 och kommande Lamborghini Urus. Med den nya plattan kan Cayennen bli upp till 150-200 kilo lättare beroende på utförande.

Foto: Porsche / Bytbil Montage
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com