Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Skulle tvätta fotbollsstjärnans bil – kraschar svindyr Ferrari

Hade inte sin bästa dag på jobbet

Större
Stäng
  • Foto: Twitter
    Foto: Twitter
  • Foto: Twitter

Det är nog allas värsta mardröm. Man får låna en riktigt fin bil, och så kraschar man den. Och det var just det som inträffade en anställd vid en lokal biltvätt i Genua när denne kraschade en Ferrari värd tre miljoner svenska kronor, och som ägdes av en av Genoas fotbollsstjärnor.

Den italienska fotbollsmålvakten, Federico Marchetti, som spelar för Genua, skulle lämna in sin nya Ferrari 812 Superfast, i runda slängar värd tre miljoner svenska kronor, för ett par dagar sedan till en biltvätt eftersom den skulle tvättas. Ferrari 812 Superfast har 800 hästkrafter och en toppfart på 339 km/h. 

Efter att tvätten var klar skulle bilen köras tillbaka till Marchetti. Problemet var att personen inte kunde hantera de 800 frustande hästkrafterna och smällde in i ett räcket, och inte nog med det, dessutom demolerades ett antal parkerade bilar. Resultatet blev en ordentlig kvaddad Ferrari. Ångestnivån på den.

Man kan vänta sig att Federico Marchetti inte var så lite arg när han fick reda på vad som inträffat, men i själva verket var det tvärt om. 

I ett inlägg på Instagram skriver han följande: ”Jag är mycket ledsen för vad som hände, tack och lov skadades ingen och det är huvudsaken. Jag har läst en hel del dåliga saker som har skrivits. Låt det vara, jag hoppas att jag inte behöver läsa det mer.”

LÄS MER: Rykte: Ferraris första elbil blir en suv

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Federico Marchetti (@officialmarchetti)

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com