Redaktionen tipsar

Så kan du få köra nya Volvo-bilar - med sommarerbjudande

Nu finns chansen att köra de senaste modellerna från Volvo när du behöver bil i sommar.
Tack vare samarbetet med M, Volvo Car Mobilitys nya bildelningstjänst, kan BytBil erbjuda ett sommarerbjudande på bildelning.
– Behovet av bil ser väldigt olika ut i sommar, då passar det perfekt att erbjuda bildelning, säger Henrik Littorin, marknadsplatsdirektör.

Sommaren 2020 blir speciell för nästan alla i Sverige. Hemmasemester gör att många har behov av en bil till och från i sommar. Trycket är redan stort efter sommarbilar och långtidshyra. Behöver du inte bil hela tiden kan det finnas smartare sätt att ha bil.  För många är bildelning den perfekta lösningen. Du betalar bara när du har bilen, och slipper tänka på försäkringar, service, däckbyte, parkeringsavgifter och annat.

Därför erbjuder nu BytBil en förmånlig möjlighet till bildelning i sommar tack vare samarbetet med M, Volvo Car Mobility.
– Behoven av bil ser väldigt olika ut för våra besökare, speciellt den här sommaren. Därför vill vi ge dem ett alternativ som både är mer flexibelt och ekonomiskt fördelaktigt jämfört med att köpa en bil, säger Henrik Littorin som är marknadsplatsdirektör för Blocket Fordon.

Framtidens sätt att ha bil kommer i allt större grad handla om att använda olika tjänster och redan nu är en beteendeförändring på väg. Som Sveriges största marknadsplatser för fordon vill Blocket och BytBil möjliggöra nya trender som är bra både för miljö och konsumenter.
– Vi är helt säkra på att sättet vi konsumerar bil kommer att ändras, det handlar snarare om en fråga om när, hur och i vilken takt. Många kommer fortsatt att vilja köpa och äga bil. För oss handlar det om att kunna möta så många olika behov som möjligt.

M, Volvo Car Mobility har redan sett ett ökat intresse för bildelning i sommar. Madeleine Lassoued marknadschef på M. Volvo Car Mobility framhåller att det är enkelheten som ligger bakom tjänstens framgångar.
– De som testar M för första gången blir oftast positivt inställda och ger väldigt fina betyg, i appen ligger ratingen just nu på 4,8 av 5 och det är vi såklart stolta över. Framförallt är det smidigheten som uppskattas.Du laddar du ner M-appen och skapar ett konto. Sen väljer du när du behöver bil, var du vill hämta den och vilken bilmodell du vill köra. Du låser upp och låser med appen, allt för att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt.

M erbjuder de senaste bilmodellerna från Volvo Cars. Det är nya och fina bilar utan dekaler och företagsloggor. Du väljer själv om du vill ha en kompakt och mångsidig Volvo XC40 till en rymlig och sofistikerad V90.

För dig som vill testa bildelning så finns M som just nu har ett semester-erbjudande med upp till 34% rabatt på långa bokningar. Bränsle, försäkring och trängselskatt ingår alltid! Läs mer om samarbetet och erbjudandet här

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com