Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Porsche Panamera Executive är 15 cm längre

Ny instegsmodell och ny toppversion av Porsches limousin

Porsche lanserar en ny instegsmodell av Panamera, men det är den förlängda Executive som är mest intressant. Karossen har fått omfattande förändringar.

Det allra första man lägger märke till hos Porsche Panamera Executive är det större extra sidofönstret bakom bakdörrarna. Tittar man en gång till ser man att hela taklinjen är förändrad, allt för att baksätespassagerarna ska få en behagligare miljö.

Totalt är Porsche Panamera Executive 15 centimeter längre än den vanliga modellen. Beroende på motorvariant får man, utöver ett enormt benutrymme, ett panoramaglastak mot himlen, eljusterbara och uppvärmda komfortstolar, luftfjädring och adaptiva stötdämpare.

Därtill finns också mjukstängande dörrar och styrande bakhjul. Den som vill kan också betala extra för skärmar, bord, mobil antenninkoppling och – för den som bryr sig om utseendet – ett sportpaket som ger en mer aggressiv hållning.

Alla Panameramodeller, från den nya Panamera 4, via Panamera 4S och 4 E-Hybrid till den massivt elaka Panamera Turbo, finns att få i förlängt Executiveutförande.

Jo, just det. Panamera 4, den är ju ny. Med samma turboladdade treliterssexa som i Panamera 4S, nedtonad till 330 hästkrafter, utgör den instegsmodell i programmet.

Foto: Porsche
redaktoren@bytbil.com

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com