Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Porsche Mission E utmanar Tesla

Se en elektrisk sportbil ta form

Teslas framgångar med sin Modell S har satt el i baken på många biltillverkare i världen Porsche till exempel Mission E, ett spännande koncept som kommer att bli en riktig bil i produktion inom en snar framtid.

Porsche är en legendarisk sportbilstillverkare, med klassiska modeller och framgångar på tävlingsbanor som få. Men nya tider stundar, elbilar blir sportbilar och då gäller det att vara med. Och det vill Porsche.

– Oavsett vad vi bygger, så kommer det alltid att vara en sportbil, skriver Porsche på sin Youtube-sida och visar upp en spännande film hur Porsches designteam jobbat fram deras nya konceptbil Mission E. En bil med inspiration och anor från både klassiska Porsche-modeller och deras tävlingsbilar under åren.

Här har kan ni se Porsches egna film där de visar hur Mission E vuxit fram. Från design och historia till interiör och teknik. Porsche Design Studio berättar om detaljer och tänk.

Mission E kommer att gå i produktion, över 700 miljoner Euro investeras i Porsches fabrik i Stuttgart (Zuffenhausen) och beräknas skapa över 1000 nya jobb.

Foto: Porsche / Youtube
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com