Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Otroliga modellbilen - har alla små detaljer

57 cm lång Koenigsegg - kostar 80 000 kr

Här ör den enda Koenigsegg vi kommer att få råd med. Men Frontiarts Regera i skala 1:8 går inte av för hackor. Detaljrikedomen på modellbilen är otrolig – och den är ovanligare än sin stora förebild.

Hybridsportbilen Koengisegg Regera är en av världens snabbaste bilar genom tiderna med sina 1500 hk. Bilen tillverkas i 80 exemplar och kostar drygt 16 miljoner kronor. Även om Koenigsegg nu lanserat Jeskomodellen som är ännu modernare får Regera det att vattnas i munnen på de flesta bilälskare. Men få har råd.

Nu finns det kanske en lösning – och den är 57 centimeter lång. Koenigseggs samarbetspartner Frontiart säljer en extremt detaljerad modellbil av Regera i skala 1:8. Bilen har bland annat fungerande belysning, dörrar som öppnar på samma avancerade sätt som originalbilen – och en mycket detaljerad interiör och motor.

Modellbilen är faktiskt ovanligare än förlagan, den görs i 30 exemplar mot 80 för den stora Regeran. Drömmer du om en Koenigsegg kommer den här är att göra ett rejält hål i plånboken – men du har nog råd: 80 000 kr.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com