Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Max Verstappen tävlar mot kända brittiska bilar inför Storbritanniens GP i Formel 1

Ställs mot ett annorlunda motstånd

I helgen kommer Max Verstappen mäta sig mot sina konkurrenter på Silverstone, men dessförinnan ställs han mot en annan typ av motstånd. 

I helgen är det Storbritanniens Grand Prix i Formel 1 på Silverstone. Inför varje racehelg har Red Bull massor av events (läs hyss) där deras förare får testa på galna och roliga saker. Den här helgen är inget undantag. 

Den här veckan får Red Bulls Max Verstappen ”tävla” med en mängd med olika fordon på Goodwoodbanan. Den unge holländaren fick köra RB7 (samma bil som förövrigt körde ett dragrace mot Bugatti Chiron) och tävlade mot den välkända dubbeldäckarbussen (Routemaster) som finns i London, en vit Ford Transit, en av Londons svarta taxibilar, och en Ford Focus. Dessutom ställs han emot en av de mest kända stridsflygplanen genom alla tider: Spirfire (vad för annat hade du förväntat dig?). 

Alla fordon fick ett rejält försprång innan Vertsappen trampade gaspedalen i mattan och försökte köra i kapp sina motståndare. Hur det går ser du i videospelaren ovan.

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com