Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Fiat Professional anlitar Chuck Norris

För när Chuck Norris kör skåpbil, öh, kommer lasten fram.

Chuck Norris är hårdare än karossplåt. Kanske är det just därför som Fiat Professional anlitar honom som märkesambassadör.

Till vardags pysslar Fiat Professional med att att bygga och sälja förnuftiga transportbilar åt företagare i hantverkarsvängen. Namn som Ducato, Scudo och Fiorino kanske klingar bekant, typiska bilar som fraktar plank och paket från en plats till en annan.

Vad man kanske inte förknippar Fiat Professionals produkter med är Chuck Norris, mannen som bär solglasögon för att inte göra solen illa. Det tänker Fiat Professional ändra på, för de har anlitat karatehjälten som sin märkesambassadör.

Tanken är att Chuck Norris ska sprida lite av sin karisma över märkets modeller. Nu ska det förstås sägas att det gör ont när Chuck Norris sprider sin karisma och frågan är om Fiat Professional är redo för den.

– Köp en Fiat Doblò. Eller smaka min karisma.

Hur som helst, framöver lär vi få räkna med att när en Fiat Fullback rullar på motorvägen kör den inte framåt, den får jorden att rotera baklänges, och när en Fiat Talento är fullastad får det ändå alltid får plats en sak till.

Daniel Östlund
daniel.ostlund@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com