Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Fem bilmodeller som som är kändisarnas favoriter

Kör du samma bil som Leonardo DiCaprio, Rihanna, eller Robert Downey Jr?

Större
Stäng
  • Foto: Toyota/Wikimedia commons
    Foto: Toyota/Wikimedia commons
  • Foto: Toyota/Wikimedia commons

Flashiga bilar med snabba motorer, och dyra specialfunktioner. Många är fördomarna om vilka bilar som är kändisarnas ögonsten, men vilka är egentligen kändisarnas favoritbilar? 

Bilar med dyra specialfunktioner, flashiga och vräkiga bilar med snabba motorer. Det är ofta fördomen man har om bilarna som finns i världskändisarnas garage. Kamux har tittar närmare på vilka bilar som är populära, och det är en stor blandning. 

– Något av det bästa med bilbranschen är att det finns en bil för alla. Oavsett om du är ute efter stil, komfort, funktionalitet eller någonting där du kan visa upp dig själv. Kändisarna har liksom oss andra olika tycke och smak, och bevisligen är det inte alltid lyx och uppmärksamhet som är det viktigaste. Med den här listan vill vi visa vilka bilar som passar dig som vill köra som en kändis, säger Karri Kauppila, vd Kamux Sverige. 

Här kommer fem bilar som man ska satsa på om man vill köra samma bil som en kändis:

 

Porsche 911

En klassisk och stilren bil. Vill man köra runt i en tidlös och lyxig bil, men samtidigt inte sticka ut för mycket är 911 perfekt. Bland annat Rihanna, Bil Gates och Alexander Skarsgård har sedan länge haft en förkärlek till Porsche. 

Foto: Porsche

 

Toyota Prius

Det finns de kändisar som inte vill sticka ut så mycket och ibland prioriterar de miljö och komfort, framför lyx och flärd. Prius är en hybrid och utsågs nyligen till det bästa bilköpet av konsumentorganisationen Car Report. Bland annat Harrison Ford, Cameron Diaz och Leonardo DiCaprio äger en Prius. 

Foto: Toyota

LÄS MER: Porsche: e-bränsle släpper ut lika lite som elbilar

Audi R8

Den kända modellen har setts i allt från bilreklam till superhjältefilmer. Exempelvis Iron Man, Marvelkaraktären har en sådan, och så har även skådespelaren Robert Downey Jr, som spelar Iron Man. Andra kändisar som har en en är Laydy Gaga och Kurt Russel. 

Foto: Audi

 

Land Rover

Klassisk, lyxig och rymlig. Land Rover har haft ett antal kändisar bakom ratten genom åren, och det verkar inte förändras. Bland annat Justin Bieber och Jennifer Aniston har en Land Rover. 

Foto: Land Rover

 

Mercedes G-wagon

Det är en kantig, men samtidigt pampig bilmodell som har gjort sucée hos kändisar i många år. Exempelvis hos familjen Kardashian, där alla syskonen haft ett varsitt exemplar i olika färger. En annan kändis som har en är Megan Fox.

Foto: Mercedes-Benz

 

LÄS ÄVEN: BMW: ”Bävertänderna” är här för att stanna

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com