Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Eftertraktad BMW Z4 3.0si Coupé med 265 hästkrafter

Unik och eftertraktad

En BMW Z4 3.0si Coupé årsmodell 2008 säljs via Bytbil. Den har bland annat 19 tums aluminiumfälgar och en radmonterad sexcylindrig motor på 265 hästkrafter.

Hos Autopartners AB finns en BMW Z4 årsmodell 2008 till salu. Den har rullat 15 999 mil. BMW Z4 lanserades 2002 ersatte den mindre BMW Z3. Coupéversionen (som det här exemplaret är) lanserades 2006. 

Enligt Autopartners är det här exemplaret en unik och eftertraktad E86 Z4 Coupé med en 3.0si radmonterad sexcylindrig motor på 265 hästkrafter. Kraften till bakhjulen går via en sexväxlad septroniclåda. Den ska vara fullservad och nyservad med komplett servicebok.

BMW:n har hifihögtalarsystem, LED-bakljus, M Sport-ratt, 19 tums aluminiumfälgar i form av BBS Challenge. Den har läderklädsel och ABS-bromsar. Vill man titta på TV finns det digital/analog TV-antenn, och bilen har även parkeringssensor.

LÄS MER: Alpinas vd: ”Finns ingen efterfrågan på elbilar”

Ytterliagare utrustning är avbländade backspeglar och sidospeglar, xenonstrålkastare, sätesvärmare, antisladd- och antispinnsystem, CD-stereo, farthållare, växelpaddlar, samt sportstolar. 

Bränsleförbruknigen är på 0,69/mil och utsläppet är på 216 gram CO2/km. 

Är man intresserad av bilen så finns den hos Autopartners i Uppsala för 159 900 kronor. 

Anders Nilsson
anders.nilsson@schibsted.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com