Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Daniels hämnd mot oseriösa bilspekulanter

Här är bilägaren som tröttnade på storprutarna

Har du någon gång blivit irriterad på människor som försöker pruta ner en bil du vill sälja? Daniel Gagliardi hämnades på de som skambjöd på hans bil. Här sätter bilpressen på skroten tänderna i hans sällsynta Dodge Charger från 1970.
– Jag kommer känna mig så mycket bättre, säger han när bilpressen börjar förstöra hans bil.

Att försöka sälja en bil på Blocket kan vara en varierande upplevelse. Ibland säljer du bilen på någon timme och får det du begär för din pärla. Men det händer också att många hör av sig med mer eller mindre seriösa bud som ligger långt under det du tänkt få för bilen. Ofta anger spekulanterna snabb affär eller att de kan betala kontant samma dag som köpargument för underpriset. Det är inte svårare än att tacka nej om du inte vill sälja. 

Amerikanen Daniel Gagliardi gick ett steg längre. Han ägde en Dodge Charger från 1970 som han försökte sälja under en längre tid. Det är en ovanlig och värdefull bil, men Daniels exemplar var i renoveringsbehov. 

– Jag hade bilen i sex månader och jag köpte den för 4 200 $,. Jag hade den till salu, som sagt, i sex månader. Jag ville ha $ 8 500 för det. Det var en komplett bil, som inte saknade en enda sak inuti, ut, under, under huven, saknade inte en jävla sak, säger han till the Drive. 

Försäljningen gick dock trögt. Många hörde av sig, försökte pruta, och spekulanterna dök aldrig upp.

– Om folk bara skulle dyka upp som de sa att de skulle göra det och hålla sitt ord som en man, så kunde de ha ägt bilen. Men människor dummade sig och dök inte upp.

Till slut bestämde han sig för att ta den ultimata hämnden på spekulanterna som skambjudit eller inte dykt upp för att titta på hans bil. Han tar den till skroten och låter plåtpressen sätta tänderna i den ovanliga Chargern på 1970.

Bilen är av snarlik typ som den som användes som flyktbil i ”Bullitt” och som Steve McQueen jagade med den klassiska gröna Mustangen.
– Vackert, säger Daniel när traktorn börjar förstöra hans bil. 

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com