Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bugatti Chiron Sport på Blocket

En unik bil – med en extrem prislapp

Större
Stäng
  • Denna Bugatti Chiron Sport kan bli din för 45 miljoner kronor. Bilden är svartvit på grund av säkerhetsskäl, skriver försäljaren.
  • Denna Bugatti Chiron Sport kan bli din för 45 miljoner kronor. Bilden är svartvit på grund av säkerhetsskäl, skriver försäljaren.

Vill du göra 0-200 km/h på 6,5 sekunder och kunna fortsätta accelerera till 420 km/h?

Och har du 45 miljoner kronor över?

I så fall kanske du bör spana in denna unika Bugatti Chiron Sport som ligger uppe på Blocket.

Det är inte varje dag som en Bugatti-annons dyker upp på Blocket. Än mer ovanligt är det att en Bugatti Chiron Sport gör det.

Men så är fallet här. Hos Daytona Automobil i Västerås finns denna värsting med modellår 2019 till salu.

Chiron Sport är, som namnet antyder, just en sportigare version av vanliga Bugatti Chiron (vilket är uppföljaren till Veyron). Den skiljer sig en aning från standardversionen då den har andra chassiinställningar som förbättrar köregenskaperna samt att den är 18 kilo lättare. Som det står i annonsen har detta bland annat gjorts genom att vindrutetorkarna är gjorda i kolfiber, vilket sänker vikten med 1,4 kilo. Den har även andra fälgar och bakruta jämfört med standardversionen.

Under huven brummar en W16-motor på 8.0 liter som ger 1 500 hk och 1 600 Nm. Som skrivet ovan avverkar bilen 0-200 km/h på 6,5 sekunder och toppfarten ligger någonstans vid 420 km/h-sträcket.

Enligt Daytona Automobil behöver eventuella intressenter höra av sig för att boka visning, då bilen i fråga inte står i deras hall.

Priset för denna Bugatti Chiron Sport, som enligt tillverkaren själv är den ultimata supersportsbilen”, ligger på 45 miljoner kronor. Med andra ord har priset ökat med 11 miljoner kronor, då nypriset ligger på 34 miljoner kronor. Det är ingen dålig värdeökning per mil eftersom denna Bugatti, enligt annonsen, bara rullat 13 mil.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com