Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bilen som ska rädda Land Rover

Första bilden på interiören: Defender blir mer lyx än bruks

Land Rover skakas av en ekonomisk kris. Här är en smygtagen bild på interiören i bilen som ska rädda den blödande tillverkaren. Nya Defender blir mer lyxig än bruksig.

Ännu är det många månader kvar tills nya terrängbilen Land Rover Defender ska presenteras. Men vad som tycks vara de första bilderna på inredningen har nu läckt ut på Twitter.

Bilderna ser alltför äkta ut för att vara ett photoshopmontage, och visar att nya Defender tappar mycket av den gamla bruksiga känslan och blir en lyxbil åt samma håll som Mercedes G-Wagen.

Bilen får läderratt, kanske inte något du vill greppa med leriga fingrar efter ett terrängpass. Den får samma automatiska växelväljare som andra bilar i Land Rover-familjen, och akluminiumpedaler. Hmmm, ska inte Defender vara en brukshäst?

Inte ens en Defender går längre säker från trenden med digitala skärmar. Du kan alltså glömma att köra ner din Defender i en sjö eller ett vattendrag så den badar upp till instrumentpanelen, som du kunde göra tidigare.

Inga bilder på exteriören har hittills läckt ut, men Land Rover har tidigare visat upp den som konceptbil, som du kan se i bildspelet här ovan.

Premiärvisningen väntas ske i slutet av året, med säljstart tidigt nästa år.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com