Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bildextra: Nya Audi A4 Allroad Quattro

Anländer till de svenska återförsäljarna i sommar

Den tyska biltillverkaren visar idag upp fler bilder på nya A4 Allroad Quattro som är på väg ut på marknaden. Först på tur är hemmasupportrarna i Tyskland där bilen släpps i dagarna.

Audi A4 allroad har funnits på marknaden sedan 2009 och till sommaren kommer den nya uppdaterade Allroad Quattron till de svenska återförsäljarna. Jämfört med ”gatuversionen” A4 Avant är markfrigången för Allroad Quattro 34 millimeter högre, där 11 av dessa tillkommer tack vare större hjul.

Drivningen sker på alla fyra hjulen så klart, då den har Quattro permanent fyrhjulsdrift och beroende på vilket av de sex motoralternativ som väljs så fördelas kraften ut med en sexväxlad manuell växellåda, eller en sjuväxlad S tronic eller åttaväxlad tiptronic.

Just den bensindrivna 2,0-liters turbomotorn som har 252 hästkrafter accelererar med den sjuväxlade S tronic-växellådan från 0 till 100 km/h på bara 6,1 sekunder.

Priset i Tyskland startar på 44 750 Euro för en Audi A4 allroad quattro utrustad med en 2.0 TDI-motor på 163 hästkrafter och en 7-växlad S tronic-växellåda. Som standardutrustning ingår bland annat 17-tums aluminiumfälgar, högre takräck och xenon-lampor.

Foto: Audi
redaktoren@bytbil.com

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com