Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bilder: Nya BMW M3 får galna gigant-grillen

Här är grillen som fått internet att koka

Åh, nej! Nya BMW M3 får BMW:s groteska jättegrill. Nya läckta spionbilder avslöjar gigantiska njurar. Vi ber en bön om att bilderna är fejk.

Häromdagen kunde vi visa bilder på akterpartiet på nya BMW M3. Det såg riktigt lovande ut med extra breda hjulhus och en läcker diffuser som ramade in de fyra avgaspiporna. Nu kommer kallduschen som redan fått internet att koka.

Nya BMW M3 kommer att få BMW:s groteska gigantgrill som redan sitter på X7 och nya 7-serien.
Man kan hoppas att allt är fejk, men tyvärr verkar spionbilderna tagna i fabriken vara äkta.

Grillen verkar i stort sett vara hämtat från konceptbilen BMW Concept 4 som blev väldigt omdebatterad i samband med Frankfurtsalongen.

När det gäller tekniken – och bakändan lovar dock bilen gott. Under huven får bilen BMW:s raka sexa med dubbelturbo. M-chefen Markus Flasch har redan bekräftat att den kommer att ge 510 hk i det nya utförandet. Betydligt hårigare än versionen som sitter i Toyota Supra och BMW Z4 alltså.

När det gäller interiören kommer den i stort sett se likadan ut som i andra G80-bilar, vilket innebär att BMW behåller en del knappar och vred runt touchskärmarna. Men självklart blir det sportstolar och kolfiberdekor.

För några dagar sedan fångades M3:an på bild på Nürburgring när BMW genomförde bantester. Bilder och filmer vidimerar att detta är den snabbaste BMW M3 någonsin.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com