Bytbil är en del av Schibsted. Schibsted ansvarar för hanteringen av din data på den här webbplatsen. Läs mer

Redaktionen tipsar

Bentleys nya lyxsedan - toppar 333 km/h

Se de läckra bilderna på nya Flying Spur

Äntligen är det världspremiär för tredje generationen av Bentley Flying Spur. Enligt Bentley är det världens lyxigaste sedan – med superbilsprestanda.  Luftfjädringen går att ställa från limousinmjuk till banhård.

Bentleys suv Bentayga har blivit en enorm succé och företaget slår nya rekord, men försäljningen av de traditionella modellerna har blivit lidande. Kanske kan nya Flying Spur råda bot på det. Bilen är full med avancerad teknik, till exempel fyrhjulsstyrning, fyrhjulsdrift och luftfjädring med tre kammare. En rad förarstödssystem är också standard, fattas bara annat när bilen kostar över två miljoner kronor.

Tack vare systemen hävdar Bentley att Flying Spur ger ”en körupplevelse med extraordinär bredd och kapacitet som inte setts i det här segmentet tidigare.”

Toppmodellen får den välkända 6,0-liters twin-turbo W12-motorn som ger 635 hk och 900 Nm vridmoment. Med hjälp av en åttastegad automat klarar Flying Spur sprinten från 0 till 100 km / h på 3,8 sekunder och toppfarten är hela 333 km / h.

En tydlig skillnad jämfört med föregångaren är 130 mm längre hjulbas, vilket ska komma komforten till gagn.

Instrumentpanelen kommer till stora delar från Continental GT, inklusive mittkonsolen där du kan fälla bort pekskämen och slippa digitala störningsmoment.

På sedvanligt Bentleymanér finns det ett antal olika träinlägg att välja på. Hela 15 olika läderklädslar finns att välja på, och det är inte tal om att erbjuda någon vegansk klädsel.

Den nya Flying Spur kan beställas i höst. Leveranserna startar i början av 2020.

Redaktören
redaktoren@bytbil.com

Relaterade artiklar

Scrolla till toppen av sidan
Till Bytbil.com